"Truth hides deep inside" (Melissa Otero)

~ El Supremo-Style ~

~ El Supremo-Style ~

Fogadj örökbe egy fanfictiont!

avagy egy kezdeményezés befejezetlen fanfictionjeink a fiókból való felszabadításáért

2017. január 24. - Rosalinda

A minap fellapoztam régóta a fiókban kallódó csonka irományomat, és nagyon megtetszett az évekkel ezelőtti stílusom. Arra gondoltam, jó lenne folytatni, kár, hogy a karakterek azóta felszívódtak a fejemből. De a történeteim fantasztikus vázai még mindig megvannak az emlékeimben. Aztán eszembe jutott, hogy máskor is csináltam már ilyet. Én bevallom, soha nem tudtam önállóan sztorikat kitalálni. Vagy ha mégis, tiszta fantáziátlan lett, és eszembe se jutott volna megírni. Mindig kellett egy kedvenc karakter az alkotáshoz. A rendkívül eredeti ötleteim mindig maguktól jöttek, de csak fanfictionöket tudtam írni. Aztán ahogy ment az idő, megfeledkeztem róluk, és hát azóta is ott pihentek a fiókban. Egészen mostanáig. 

Most örökbeadom. Elvégre biztos van valaki akivel egyezik az ízlésem és a stílusom, nemde? És ha nem is látta a sorozatot, megnézné a kedvünkért (az enyémért és a sikeréért), hogy akár crossovert írjon belőle! Úgy vezeti a történetet a kedve szerint a saját ötleteivel, hogy egy multiklassz fanfic legyen belőle!  Bízok benne, az Örökbefogadóban, hogy jó gazdája lesz. És amikor eljön majd az idő, visszajuttatja nekem, hogy a kalandos történetével és az írók megjelölésével nyilvánossá tegyem...

Akit pedig érdekel a dolog, az további értesítésben részesül majd az oldalamon.

A fanfic: 11 és fél fejezetnyi, Rex felügyelős
Történet: Riviéra és különleges csapata nyomoz ki egy nem hétköznapi bűnesetet; Lorenzo tizenhárom éves klónját hozza létre a börtönből szökött Monco, Fabbri gyilkosa. A felderítést nehezíti a sok szívatás, amivel a gyilkossági nyomozó csoport tagjai egymást bombázzák valamint Marc Hoffmann maga után hagyott emlékei és hozzátartozói.
Szükséges: az előzmények és a szereplők miatt megnézni néhány részt Marc nyomozóval, megismerni Fabbrit a történet és a szereplők miatt, ehhez sajnos (vagy inkább szerencsére) meg kell nézni majdnem az összes, de csak nagyjából minden részt, valamint Riviéra történetének az elejét is. Ezenkívül szükséged lesz Internetre (gondolom, az van, de ha nincs mindig, ne aggódj, csak az e-mail kapcsolathoz meg a sorozatnézéshez, az írásod átküldéséhez, na jó, valljuk be sok mindenhez lesz szükséged rá), jó sok fantáziára, elkötelezettségre, modern eszközre, amelyen írni fogsz (PC, laptop, esetleg okostelefon), és arra, hogy legyen egy kedvenc valamid (szabad kezet adok, nem baj, na nem vagy Rexes), amit akár beleszőhetsz a fanfictionbe.
Javaslom: folytatni az eredeti történetet (legalább egy bizonyos mértékig), Smith ügynököt (vagy más CIA-s karaktert a Reinából, Picasót, Bolivart, Castillót) beleépíteni, az izgalmakat és a romantikát keverve tálalni (de ha nem megy, lehet csak az egyiket).
Tilos: felnőtt tartalmat (durva nemi kapcsolat), túlzott erőszakot megjeleníteni. Ez egyéni elbírálás alá esik. (Például utalhatsz arra, hogy karaktereink túllépték a "csak csók"-kapcsolat határát, de a gyermekpedofilok eljárási rendjét nem csak én, hanem feltehetőleg az olvasó is bojkottálni akarja. Elmesélheted, hogy gyilkosság történt, de a nekrofilek öldöklési, kínzási és erőszakolási módszereit sem kérném túlrészletezni.)

Ha érdeklődnél, a címem jobb oldalt megtalálod.

Ha neked is van egy hasonló befejezetlen, vagy épp csak elkezdett csonka csodád, jelentkezz nálam, és kap egy hozzá méltó folytatást!

Kérlek szépen, ne lopjátok el az ötletemet! Ha semmiképp nem szeretnéd a gondjaimra bízni a saját sztoridat, és ellopod a szellemi tulajdonom, (vagyis a saját oldaladon adsz örökbe fanfictiont, és ezt a kifejezést büszkén használod is, akkor és csak akkor (ha nem így hívod és nem is az én ötletem alapján kezdeményeztél, akkor nem, hiszen van, hogy több ember is feltalálja ugyanazt a jó dolgot)) kérlek szépen írd oda, hogy tőlem/tőlünk van, és linkeld be ezt az oldalt, hiszen más munkáját/ötletét felhasználni nem szégyen, ellenben a lopás az!

Nem baj, ha a bevállalt fanfictiont nem fejezed be, (hiszen egy mondat is lehet értékesebb, mint egy hosszú, száraz értekezés) mert a lánc-fictionok a megfelelő író-sztori párosításokkal különösen különlegesek.

Kérdezni kommentben lehet, kérlek a chat-boxunkat ne töltsétek meg ilyenekkel, mert nehézkes a keresés benne, és nem kapok róla értesítést, valamint ez egymás közti kommunikációra tervezett, így később tudok csak rá válaszolni.

Szeretettel, köszönettel és nagy izgalommal:

~ Rosalinda (Reina de Picas - El Supremo shipper) ~

A bejegyzés trackback címe:

https://el-supremo-style.blog.hu/api/trackback/id/tr3212151231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása