"Truth hides deep inside" (Melissa Otero)

~ El Supremo-Style ~

~ El Supremo-Style ~

Kinyitottunk! ♠ ♥ ♦ ♣

2017. január 21. - Rosalinda

Először is pár szóban üdvözölnék mindenkit (a Főnök és a Kékszemű nevében is)!
Olyan jó, hogy két év alatt sem mentek ki a fejemből! És nektek?

El kell hogy mondjam, ez nem is "igazi" blog lesz. Inkább egy interaktív oldal, ahol mindenki szórakozhat, írhat, alkothat, ismerkedhet, kérdezhet, meg minden egyebet csinálhat.

Valahogy most érzem úgy, hogy eljött az idő újraélni minden pillanatot... és mivel a sorozatnak csak a második felét láttam, meg is teszem, amint csak lehetőségeim és kedvem engedi, újranézem... ha valaki szívesen csatlakozna hozzám, az írjon!

Ezen az oldalon lehet majd:

  • cikkeket, Reinás érdekességeket, híreket olvasni (de ezt nem viszem túlzásba)

  • fanfictiont írni, fanartot rajzolni (amit természetesen nekem küldhettek el e-mailben, legyetek szívesek névvel, becenévvel vagy álnévvel együtt elküldeni, mert a történet elejére és végére is kikerül majd), így az író megtalálja a megfelelő közönséget és csupa pozitív kritikát kommentben, a közönség meg nekik való fanfictionöket olvashat

  • ismerkedni, beszélgetni, pletykálni, egymást boldogítani (ezt a chat-ablakban tehetitek meg)

  • kérdezni, válaszolni (a kérdés-válasz ablakban (alias hotline), légyszíves ne keverjétek a kettőt)

  • szavazni

  • és még egy csomó mindent, amit még kitalálok, mert most per pillanat nem jut eszembe (és bár bekapcsoltam a snippetes megjelenítést, de azért mégis...)

És mivel ez egy összevont oldal, bárkit lehet szeretni (na jó, még Victort és Montalbant is), és bárkit lehet shippelni (Victort és Montalbant mindenképp ;) ). A lényeg, hogy Reinás maradjon az oldal.

Ha Te is szívesen csatlakoznál, akkor csatlakozz bátran!

Várok mindenkit szeretettel:

~ Rosalinda (Reina de Picas - El Supremo shipper) ~

<3 <3 <3

A bejegyzés trackback címe:

https://el-supremo-style.blog.hu/api/trackback/id/tr2512142775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása